Cum să realizezi fotografii ieșite din anonimat

Dacă ești pasionat de fotografia de eveniment,

lasă-te inspirat de 5 imagini creative explicate pas cu pas

by FecheteIonut-fotograf.ro

Introdu adresa și vei primi GRATUIT pe email o prezentare în care îți voi explica cum au fost realizate 5 fotografii complexe!

It's not the4

Folosind și combinând

informațiile din PDF:

  • fotografiile tale vor deveni mai atractive
  • te vor scoate din anonimat
  • vei primi mai multe aprecieri
  • îți vor aduce mai mulți clienți
  • clienții tăi vor fi mai fericiți

Câteva cuvinte despre FECHETE IONUȚ, omul din spatele aparatului de fotografiat

         Pasiunea pentru fotografie mi-am descoperit-o în primul an de facultate, atunci când am achiziționt primul meu aparat, Panasonic FZ8.

         De atunci și până acum am străbătut un drum lung, la început anevoios, pasiunea mea transformându-se și stabilinu-se în domeniul fotografiei de eveniment. Am spus că, la început, drumul meu a fost anevoios, deoarece în primii ani m-am ambiționat să fiu autodidact, testând singur opțiunile aparatului meu, citind articole pe internet si vizualizând recenzii ale aparatelor.

În momentul în care am renunțat la job-ul de inginer, am ales să mă focusez doar pe business-ul meu și am început să merg la cursuri rezultatele au apărut mult mai repede. Mi-am dezvoltat latura creativă, am câștigat primele premii, numărul evenimentelor a crescut, mi-am atins targetul financiar și cel mai important lucru pentru mine, programul meu a devenit flexibil.

Introdu adresa și vei primi GRATUIT  pe email o prezentare în care îți voi explica cum au fost realizate 5 fotografii complexe!

Testimoniale

Ale muresan
 Ale Muresan: „Munca ta este mereu la cel mai înalt nivel, foarte creativă, făcută cu zâmbetul larg pe buze și cu cea mai bună stare de dispoziție, de altfel și molipsitoare. Mulțumim, Ionuț pentru cele mai faine amintiri !!!”
Fotograf nunta Cluj - fotograf cununie civila Fechete Ionut (40)

Ștefania David: „Când în zilele importante ai lângă tine un om care face totul să pară mai simplu și nu lasă să dispară zâmbetul de pe chipul nimănui, parcă totul curge mai lin! Îți mulțumim pentru minunățiile ce ți-au ieșit din mâini! Fiecare fotografie e plină de sentimente și emoții! Pur și simplu genial! Keep up the great work!”

Andreea Stor

Andreea Stor: „Pentru mine fotografia înseamnă design cu lumină, iar Ionuț este unul dintre cei mai talentați designeri de lumină pe care aș putea să îi recomand! În plus are un simț al umorului extraordinar!”

photos by Fechete Ionut www.fecheteionut-fotograf.ro

Damșa Paula Gabriela: „Un om cu o pasiune MAXIMĂ pentru ceea ce face, nu a fost doar fotograf pentru noi, a fost si mentor, sprijin …. Tot ce are îți oferă, dedicat total mirilor!!! Suntem super încântați (puțin spus) și cu siguranță o să îl considerăm mereu parte din familie!”

Fotografii-Nunta-Sun-Garden-Resort-and-Spa-Foto-Nunta-Fechete-Ionut-10

Cristina Kallo: „Un om plin de iubire … iubire pe care o revarsă asupra pasiunii lui fotografia, dar și asupra noastră, a clienților! Ionuț te face să te simți întotdeauna important, se dedică ție și pozelor și vrea ca totul să fie perfect. Așa au fost și fotografiile noastre de la cununia civilă … pozele perfecte! Drept urmare am primit o groază de mesaje din partea celor care au văzut pozele … bineînteles că l-am recomandat cu tot dragul! Ionuț is the best!”

Dana Rosu 2

Dana Roșu: „Un profesionist cu suflet mare! Îl recomand cu toată încrederea!”

Foto-Nunta-Fechete-Ionut-Sedinta-foto-dupa-nunta-Budapest-Hungary

Pop Ioana Muresan: „Am avut parte de niște momente extraordinare pe care le-ai surprins în niște cadre superbe! Profesionalism și dedicare.. Îmi amintesc de sesiunea de fotografie din Budapesta cu drag.. Ma bucur ca te-am cunoscut și cu siguranță te recomand cu drag. Mulțumim!”

Fotografii-dupa-nunta-Budapesta-Ungaria-Fotograf-nunta-Fechete-Ionut-17

Andreea Filip: „Pe Ionuț l-am cunoscut la nunta unor prieteni dragi, nu stătea locului o clipă încercând să surprindă fiecare moment din întregul eveniment, ne-a atras atenția spontaneitatea lui încă de pe atunci, iar în momentul în care am văzut pozele am știut că pe el ni-l dorim să fie alături de noi și la nunta noastră. Ne-am lăsat pe mâna lui șiiii rezultatele sunt peste așteptări!!! Mulțumim Ionuț pentru profesionalism, pasiune și devotement și pentru că prin munca ta retrăim cu emoție clipele din acea zi minunată!

Fotografii Nunta Restaurant Davinci Cluj Napoca Fotograf Nunta Ionut Fechete (3)

Daniela Cibotari: „Am avut plăcerea sa il avem pe Ionuț ca si fotograf la botezul băiețelului nostru. Punctual, amabil, profesionist si foarte dedicat, Ionuț a facut acest eveniment si mai frumos si a surprins cele mai relevante cadre. A depășit cu mult nr de poze care se face de obicei la un botez, ne-am simtit ca la nunta. Mai mult, Ionuț nu a fost doar fotograf, ci a fost si foarte apropiat de noi, făcându-ne sa ne simțim liberi si relaxați pe tot parcursul evenimentului, lucru care s-a reflectat si in pozele minunate care au iesit.

      Mulțumim Ionuț! Eu, Sorin si Cezar te îmbrățișăm cu mult drag!”

Distribuie această pagină și prietenilor tăi