Foto nunta - Florin si Maria

Wedding day

Fotografie de nunta – Restaurant Casa Crisan
Florin si Maria
In prima jumatate a lunii iunie, am avut ocazia de a ajunge, din nou, intr-un oras drag sufletului meu, Baia-Mare, la nunta lui Florin si a Mariei.
Sambata dimineata, am pornit la drum alaturi de colegul meu, pusi pe fapte mari si entuziasmati de ziua insorita ce abia incepuse. Ajunsi in Baia-Mare, ne-am cazat si am fugit sa surprindem primele emotii ale familiilor. Eu am mers la Maria, iar Csaby la Florin.
Am fost placut surprins atunci cand am vazut ca o pereche de nasi, din cele 4, este o autentica familie de scotieni, baietii, tatal si fiul, venind la nunta in portul lor traditional, kiltul.
Dupa ce Florin a ajuns la Maria, impreuna cu nasii lui, am pornit toti spre biserica, unde urma sa aiba loc atat cununia civila cat si cea religioasa.
La iesirea din biserica, mirii au aruncat cu bomboane, conform traditiei, spre bucuria celor mici!
O parte din sedinta foto a avut loc, in vecinatatea bisericii, la Turnul Sfantul Stefan, unde Maria, din cauza rochitei, nu a putut urca, iar cea de-a doua parte a sedintei foto am realizat-o langa restaurantul in care urma sa aiba loc petrecerea.
Restaurantul “Casa Crisan” a fost gazda petrecerii, unde distractia a atins cote maxime atunci cand cei ce au furat mireasa au fost pedepsiti sa bea vin din pantoful ei! 🙂
Ca de fiecare data, m-am intors acasa, cu multe amintiri frumoase de la Baia-Mare, cu prieteni noi si plin de energie!