Nuntă Melinda & Bogdan

“Pe Ionuț și echipa lui i-am cunoscut prima dată în 2019, la nunta unor prieteni apropiați. Am fost instant fermecați de aceste furnicuțe neobosite care fug din stânga în dreapta pt a surprinde cele mai frumoase cadre, mereu cu zâmbetul pe buze si care transmit un vibe extraordinar cu fel de fel de glumițe și idei pentru poze romantice, amuzante, pline de emoție.
Iar când au venit pozele, niște capodopere, a fost clar: rând pe rând marea majoritate din gașca noastră i-au ales pentru evenimentele lor.
Prin urmare pe Fechete și echipa lui minunată i-am întâlnit la multe nunți, și la niciuna nu a venit altfel decât ne-a obișnuit fie vară sau toamnă, zi sau noapte; chiar și în perioada restricțiilor pasiunea și zâmbetul de sub mască erau prezente!
Când am început organizarea pe el l-am contactat prima dată să ne asigurăm că e liber, mai apoi am ales sala 😅. Și tot el ne-a ajutat cu mult drag la n întrebări, cam la tot ce ne-a trecut nouă prin cap (formație, sală, meniuri,…) și a reușit mereu să ne înveselească în momentele mai stresante.
Și acum de ce să ii alegeți pe ei? Pe lângă pozele postate pe site, care vorbesc singure despre talentul lor, vă mai zic: pe ei o să îi vedeți peste tot (nu știu cum reușesc asta) și acolo unde se varsă lacrimi și se împart îmbrățișări dar și acolo unde se sare și se cântă, o să ii vedeți și pe ei sărind, în genunchi, renunțând la mâncarea abia începută la un mic gest dat de Fechete și regrupându-se instant pentru că se întâmplă ceva pe ring …ei fac orice ar fi nevoie pt ca să aveți cele mai deosebite poze 😍
Și chiar dacă nu vă place să pozați, cu el nu ai cum să nu te simți în largul tău când auzi într-una: minunat, aia e, love it; și mai ales: Amazing guys! Care a și rămas o glumiță care îmi binedispune soțul când ii cer să îmi facă poze 🤣 double win, ladies!
❤️ Ionuț, mulțumim pentru tot! ❤️”

Melinda si Bogdan