Testimoniale

Andreea Filip



Pe Ionut l-am cunoscut la nunta unor prieteni dragi anul trecut, nu statea locului o clipa incercand sa surprinda fiecare moment din intregul eveniment, ne-a atras atentia spontaneitatea lui inca de pe atunci, iar in momentul in care am vazut pozele am stiut ca pe el ni-l dorim sa fie alaturi de noi si la nunta noastra. Ne-am lasat pe mana lui siiii rezultatele sunt peste asteptari!!!!
Multumim Ionut pentru profesionalism, pasiune si devotament si pentru ca prin munca ta retraim cu emotie clipele din acea zi minunata!


Andreea Stor

Pentru mine fotografia inseamna design cu lumina , iar Ionuț este unul dintre cei mai talentati designeri de lumina pe care as putea sa ii recomand! In plus are un simt al umorului extraordinar!

 

Cristina Kallo



Un om plin de iubire.. iubire pe care o revarsă asupra pasiunii lui fotografia dar și asupra noastră, a clienților!
Ionut te face sa te simți întotdeauna important.. se dedica ție și pozelor și vrea ca totul sa fie perfect. Așa au fost și pozele de la cununia noastră civilă.. pozele perfecte! Drept urmare am primit o groaza de mesaje din partea celor care au văzut pozele.. bineînțeles ca l-am recomandat cu tot dragul!
Ionut is the best!


Daniela Cibotari

Am avut plăcerea sa il avem pe Ionuț ca si fotograf la botezul băiețelului nostru. Punctual, amabil, profesionist si foarte dedicat, Ionuț a facut acest eveniment si mai frumos si a surprins cele mai relevante cadre. A depășit cu mult nr de poze care se face de obicei la un botez, ne-am simtit ca la nunta. Mai mult, Ionuț nu a fost doar fotograf, ci a fost si foarte apropiat de noi, făcându-ne sa ne simțim liberi si relaxați pe tot parcursul evenimentului, lucru care s-a reflectat si in pozele minunate care au iesit.

Mulțumim Ionuț! Eu, Sorin si Cezar te îmbrățișăm cu mult drag! 🙂

 

Pop Muresan Ioana

Am avut parte de niște momente extraordinare pe care le-ai surprins în niște cadre superbe! Profesionalism și dedicare.. Îmi amintesc de sesiunea de fotografie din Budapesta cu drag.. Ma bucur ca te-am cunoscut și cu siguranță te recomand cu drag.. Mulțumim!

 

Diana Nasaudean

Pasiune și profesionalism,The perfect package!!!